De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Verlichting

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Verlichting in onze woning is nog steeds belangrijk in het dagelijks leven. Het geeft leven aan uw huis en biedt een soort comfort aan de mensen daarin. Om goed te kiezen hoe u uw huis gaat verlichten, kan u altijd een beroep doen op een professional van BATIBOUW+. Zij zullen u een ontwerp voorstellen speciaal voor uw woning dat voldoet aan uw noden en die uw dagelijkse gewoonten respecteert. Zij zullen ook altijd de laatste trends opvolgen en hebben respect voor het milieu en de leefomgeving. 

Vul het formulier hieronder in, ontvang en vergelijk nadien tot 5 offertes voor verlichting.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

De verschillende verlichtingssystemen

 • Centraal

  Dit systeem verlicht de hele kamer en wordt vaak aan het plafond bevestigd. Het wordt aangeraden om meerdere lichtbronnen te installeren op belangrijke plaatsen. Door zwenk- en draaibare spots te installeren of lampen te gebruiken die u zelf kan dempen en straffer zetten, geniet u van extra comfort.

 • Accentverlichting

  Het laat u toe om een kleinere ruimte te verhelderen of om een intieme sfeer te creëren. Met een staande schemerlamp of meesturende kleine spots aan het plafond, kan u aan uw kamer een speciale sfeer toevoegen.

 • Functioneel

  Het meest comfortabele systeem bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. Plaats het bijvoorbeeld in de keuken, rond uw bed of in de badkamer.

De verschillende type lampen

 • Hallogeen: Is veel feller en vervangt daardoor de klassieke gloeilamp. Daarnaast heeft het ook een levensduur van 2000 tot 5000 uur.
 • Spaarlamp: deze versie kan tot wel 12 000 uur meegaan. Zijn voordeel is daarnaast ook dat het zowel een warme als koude sfeer kan creëren en dat volgens uw eigen wensen.
 • Laagspanningshallogeen: kan worden gebruikt om bepaalde objecten in uw interieur in de kijker te zetten dankzij zijn helderheid die vergelijkbaar is met die van de zon. Ze worden meestal geplaatst in inbouwspots.
 • LED: is nieuw op de markt. LED verlichting wordt vaak gebruikt vanwege het lage energieverbruik. Het heeft een hogere levensduur dan alle andere type lampen (bijna 50 keer hoger).

Alvorens u gaat nadenken over uw verlichting, zal u rekening moeten houden met de enige onuitputtelijke bron van licht: de zon. Deze natuurlijke bron (waar u van kan profiteren door zonnepanelen te plaatsen), biedt de beste kans om uw huis te verlichten. Denk er dus goed over na hoe u ramen zal plaatsen om zo voldoende van het zonlicht te kunnen genieten.

Vertrouw de professionelen uit ons netwerk, zij zullen u ondersteunen waar nodig en te allen tijde uw wensen respecteren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer