De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Thuisbatterij

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u investeren in een thuisbatterij om elektriciteit op te slaan, uw verbruik te optimaliseren, geld te besparen en autonoom te worden van het elektriciteitsdistributienetwerk? Profiteer van het advies van een expert bij u in de buurt en ontvang snel een prijsopgave voor de installatie van uw thuisbatterij door simpelweg onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt tot 5 gratis en vrijblijvende offertes!


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij is een innovatief apparaat voor de opslag van elektriciteit in uw huis. Met dit apparaat kunt u overtollige elektriciteit in uw huis opslaan en later gebruiken wanneer dat nodig is. De thuisbatterijen kunnen worden aangesloten op het zonnepanelensysteem om het zelfverbruik van elektriciteit te optimaliseren door de geproduceerde elektriciteit op te slaan. Overtollige overdag's opgewekte elektriciteit kan lokaal worden opgeslagen voor later gebruik, waardoor de afhankelijkheid van het net wordt geminimaliseerd. Dit type batterijopslag kan bij de installatie in fotovoltaïsche installaties worden opgenomen of aan bestaande installaties worden toegevoegd.

 

Thuisbatterijen zonder zonnepanelen

Het is ook mogelijk om een huishoudelijk batterijopslagsysteem te laten installeren zonder zonnepanelen. In dit geval wordt het apparaat op het elektriciteitsnet aangesloten om de geproduceerde elektriciteit op te slaan tijdens de daluren, d.w.z. tijdens de uren dat de elektriciteit goedkoper is, en vervolgens te gebruiken tijdens de piekuren. Dit verlaagt de elektriciteitsrekening en biedt een back-upsysteem voor tijdelijke stroomonderbrekingen of netwerkschommelingen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer