De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Parlofoon

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Meer veiligheid bij u thuis dankzij de installatie van een parlofoon, dat is mogelijk! De installatie laat u toe om op afstand contact te maken met een bezoeker voordat u de deur opent.

Heeft u ervoor gekozen om uw deurbel te vervangen door een intercom, maar weet u niet waar u moet beginnen ? Door een beroep te doen op de installateurs van BATIBOUW+, kan u tot 5 gratis offertes voor een parlofoon ontvangen en nadien uw keuze maken tussen de verschillende vakmannen. Ondernemers die tot bij u komen om hun beste diensten aan te bieden? Dat is het doel van ons platform, vraag nu uw offerte aan!


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Deze intercoms zijn hulpprogramma’s die ondertussen al goed ingeburgerd zijn. Veiligheid en comfort zijn hun belangrijkste kenmerken. 

Veiligheid: u hoeft uw deur niet meer te openen om de bezoeker te zien. U bent beschermd door een of meerdere deuren tussen u en de persoon die aan uw deur aanbelt. Zo kan u de bezoekers filteren en snel weigeren om uw deur te openen.

Comfort: dit is voornamelijk het geval voor mensen die in een groot huis wonen. U hoeft niet meer heen en weer naar de voordeur te lopen, u kan ze gewoon openen via uw intercom.

Welk model moet u kiezen?

De installatie kan een elektrische (bekabeld) of één via radiogolven (draadloos) zijn. Op lange termijn is de installatie met draad het meest betrouwbaar. De onafhankelijkheid van energie is gegarandeerd en levert bij gevolg dus betere prestaties. Natuurlijk moet je de draden goed aansluiten en verbergen. Het werk wordt best gedaan door een professional, tenzij u zelf heel handig bent. 

De versie via radiogolven kan ook geschikt zijn voor u. Het is gemakkelijk om het te installeren door het simpel aan de muur te bevestigen. Hier is het nodig om de batterijen regelmatig te vervangen. Ook de afstand van het ontvangst is meer gelimiteerd dan bij een elektronische intercom. De apparaten die het best presteren, zorgen voor een maximale afstand van 200m.

Een scherm met videobeelden

Om nog verder te gaan, kan u ook uw parlofoon uitrusten met een scherm dat u toelaat om direct uw bezoekers te identificeren. Bekijk onze pagina over de videofoon voor meer informatie.

Indrukwekkende opties!

Het gamma van intercoms is zeer gevarieerd. Laat de installateurs hun modellen voorstellen aan u, inspireer u door de laatste trends en wees als de beste uitgerust! 

De mogelijke accessoires zijn: een badgelezer, registreren van gegevens, verlichtingstoetsen, regelaar voor het belvolume,…

Personaliseer ook uw apparaat via het design, de kleur, met een camera, met of zonder hoorn,...

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer