De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Fotovoltaïsche Panelen

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Dit systeem installeren kan op zich al een geweldig oplossing zijn voor een overmatig energieverbruik. Het laat u toe, buiten minder te verbruiken, om ook uw eigen energie te produceren.

Vul de aanvraag hieronder in en ontvang tot 5 offertes om zonnepanelen bij u thuis te laten installeren door een echte vakman.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat moet u weten?

Waar kan u de panelen installeren

  • Op een gewoon dak

Dit is de meest voorkomende oplossing. De panelen worden een tiental centimeter boven uw dakbedekking geplaatst. Ze worden gemonteerd op bevestigingsmateriaal om een goede ventilatie te hebben onder het systeem. De enige vereiste is een helling van 10° minimum, ongeacht de bedekking. 

  • Op een plat dak of op zonweringen

Natuurlijk is het ook mogelijk om ze op een plat dak te installeren. Ze zullen wel een hellingsgraad tussen 15 ° en 25° nodig hebben, met het oog op het optimaliseren van de energieproductie. Ook uw weringen kan u op deze manier een dubbele functie geven: als zonne-energieleverancier en als beschutting.

  • Op de grond

Deze installatie kan ook op de grond geplaatst worden en geniet zo van een maximale blootstelling. Dat wordt voornamelijk gedaan als de zonnepanelen op het dak niet voldoende zon kunnen omzetten in energie en als er voldoende plaats beschikbaar is. Het zal ook nodig zijn om een betonnen structuur te plaatsen om de installatie te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Zonne-energie wordt door de panelen omgezet in elektrische energie. Dat zal toegevoegd worden aan uw systeem en u toelaten om uw consumptie te beperken. Als u meer produceert dan dat u verbruikt, zal dat uw meter op zijn kop zetten, aangezien u energie aan uw net levert. Als u alleen maar verbruikt (gedurende de nacht), zal uw meter terug normaal lopen. Let er wel op dat bij een teveel aan energieproductie, u beter enkele zonnepanelen weghaalt.

Heeft u meer vragen? Of heeft u besloten om zonnepanelen te laten installeren? Dan gaat u best ten rade bij de professionals uit ons netwerk. Zij kunnen u de beste tips en tricks geven die u nodig heeft voor deze werken en over uw verbruik.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer