De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Zinkwerken

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Bent u op zoek naar een goede zinkwerker in uw buurt? Voor het repareren of installeren van nieuwe dakgoten, doet u best een beroep op het netwerk aan professionals van BATIBOUW+. Wij brengen u volledig gratis in contact met ambachtslieden uit uw buurt. Vertel ons iets meer over uw project in het onderstaande formulier en wij zullen u opbellen. Nadien zal u offertes voor zinkwerken ontvangen van 5 verschillende vakmannen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een goede zinkwerker vinden

De bedekking van uw toekomstige woning wordt gemaakt door de vaardige handen van deze werknemers. Als specialist in de reparatie en de installatie van daken, zal de bedekker de verantwoordelijkheid over uw dak in zijn handen nemen. Hij zal u adviseren over de aard van de leisteen die u moet kiezen, over de prijs, het materiaal, etc. Hij zal het nieuwe materiaal snijden en plaatsen. Vind de ambachtsman die u het meest aanspreekt in ons netwerk door simpelweg het formulier op deze pagina in te vullen.

Inzoomen op de dakgoten

Ze kunnen verschillende vormen aannemen, maar hebben altijd hetzelfde nut ; het opvangen van regenwater van de daken en ze naar de goot of riool leiden. Er zijn verschillende materialen beschikbaar met elk een andere prijs en kwaliteit. Zo heb je zink, PVC, aluminium of koper.

Installaties in PVC

Afvoerbuizen in PVC hebben verschillende voordelen: ze zijn licht, gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden en daarenboven ook goedkoop. U kiest altijd voor hoge kwaliteit om ze op lange termijn te kunnen houden. Als uw buizen beginnen te verkleuren, buigen of in het ergste geval breken, dan is het dringend tijd om ze allemaal te vervangen. 

Aluminium/koper

De plaatsing vereist de tussenkomst van een professional. Maar u kan op een gemakkelijke manier dit materiaal repareren. 

Kroonlijsten schoonmaken

Om ervoor te zorgen dat uw opvangbak altijd effectief werkt en lang blijft meegaan, moet u het regelmatig onderhouden. Het is niet noodzakelijk een complex werk, maar het vraagt een grote fysieke inspanning en dat minimum één keer per jaar. Bladeren, mos, veren en andere soorten afval kunnen zich ophopen en hierdoor uw buiten verstoppen. Heeft u geen zin om u daarmee bezig te houden? U heeft hoogtevrees of weet gewoon niet hoe u eraan moet beginnen ? Dien in dat geval een aanvraag in en u ontvangt een idee over de prijs voor deze tussenkomst.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer