De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Waarom een dak jaarlijks gecontroleerd moet worden

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 04-05-2015 17:51

Ontmossen

Het ontmossen van een dak is onmisbaar om de lange levensduur van een dak te kunnen garanderen. Deze fase is onontbeerlijk om lekken te voorkomen en om het verzorgde uitzicht van je woning te behouden. Na het schoonmaken van je dak bevelen wij je aan de volledige oppervlakte van het dak te besproeien met een vochtafstotende laag. Hiermee bescherm je jouw dak tegen verontreiniging en vorstschade. Bovendien is je dak zo ook waterdicht.

 

Isolatie

Het dak is een van de eerste bronnen van warmteverlies in je huis. Het is mogelijk het dak te isoleren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant en ook in de nok. Hiervoor bestaan verschillende technieken die je afhankelijk van je budget kan kiezen.

 

Waterbestendigheid

Wij raden je aan ongeveer één keer per jaar de staat van uw dakpannen na te kijken. Maak van deze gelegenheid gebruik om op ditzelfde moment je dak helemaal schoon te maken.

Heb je nood aan een nieuw dak? Zinkwerken? Een “Velux”? Doe beroep op BATIBOUW+, de specialist in België op vlak van het bezorgen van gratis offertes. U kiest eerst de oplossing die bij u past en de juiste vakman zal contact met je opnemen.

 

Lire en français

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer