De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Dak ontmossen - Gent

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Neem geen risico's door en laat uw dak ontmossen door één van onze Batibouw+ specialisten. Met hun velen jaren ervaring en het aangepaste materiaal.

Deze professionelen gaan uw dakbekleding kunnen schoonmaken  zonder de bekleding aan te tasten.

Hierbij gaan ze ook nog  een extra diagnose uitbrengen van de staat van uw dakpannen en leien vooraleer ze aan de slag gaan.

Nadien gaan ze het dak ontmossen en dit zal uw ganse woning beschermen. Laat uw aanvraag hier vandaag nog achter en krijg tot 5 gratis prijsoffertes.

 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat is dak ontmossen?

Dakontmossing is een tussenkomst om alle vegetatie en vuil tussen de dakpannen en leien van uw dak te verwijderen. Mossen zorgen ervoor dat er kleine scheurtjes

in de dakbedekking onstaan waardoor de kwaliteit van je dak verlaagt. Het is belangrijk om deze organismen te laten behandelen om vocht en infiltraties

te laten voorkomen. Zodat u langer van uw dak kan genieten.

Alles over Gent

Met een bevolking van meer dan 248.000 inwoners is Gent de grootste stad van de provincie Oost-Vlaanderen. De stad is tevens het hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Gent staat ook bekend voor hun havens en hun universiteiten. Voor meer informatie over de premies kan u zich informeren bij uw gemeente.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer