De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Dak ontmossen - Brugge

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Bent u van plan om uw dak te ontmossen en zoekt u een specialist in Brugge? Vertrouw op de jaren ervaring van de aannemers uit het netwerk van Batibouw+! Zij beschikken over vele jaren ervaring. Deze zullen zeer snel uw dak kunnen schoonmaken en het onderhouden van de bescherming van uw woning. Dit zal ervoor zorgen dat alle vegetaties en vuiligheden verwijderd worden zonder uw dak te beschadigen. Als u dit wenst gaan ze ook zonder probleem uw dakgoten nakijken. Vraag nu u 5 vrijblijvende offertes aan!


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Dak ontmossen? Waarom is dit nuttig?

Het is zeer belangrijk om u dak te ontmossen en te reinigen op regelmatige basis en dit voor twee belangrijke reden.

Ten eerste zal deze interventie uw dak een proper aspect bezorgen. Ten tweede, dit zal voorkomen dat het dak zijn waterdichtheid verliest en dit zal op lange termijn

vermijden dat er infiltraties plaatst vinden. Door de slechte weer omstandigheden bestaat het risico dat de mossen zich uitzetten en gaan op deze manier uw dakpannen en leien barsten.

 

Extra weetjes over Brugge

Brugge telt meer dan 117.000 inwoners. Dit is ook de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen.

Brugge heeft een kustlijn van ongeveer een 1.075 hectaren. Hierdoor is ze ook bekend onder de naam "Venetië van het Noorden". Wist u dat u recht had op een premie voor een dakisolatie? Bekijk dan zeker eens de website hetportaal.be. Hier zal u alle informaties terug vinden over alle premies! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer