De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Dak

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Bent u op zoek naar een dakwerker om u te helpen met uw dakgebinte, -bedekking, -goot, schoorsteen, of om een nieuw dak te leggen? Zoek niet verder, al onze experts staan voor u klaar! Vergelijk simpel en snel de prestaties, prijs en verschillende tarieven dankzij BATIBOUW+.

Vul het formulier in van de service die u nodig heeft en wij sturen u tot wel 5 offertes voor uw dak. 


Complexe werken die u beter uitbesteedt aan een professional

Dakwerken zijn complexe werken die meestal uitgevoerd worden aan een van volgende onderdelen:

  • Het dak zelf: Schuine, platte of groendaken. Al deze soorten hebben betrekking op de skeletbouw en zorgen voor de isolatie en waterdichtheid van het bovenste deel van uw huis. Ook de keuze van bedekking is belangrijk en kiest u het beste in functie van de dakvorm van uw woning.
  • Dakgoten: helpen bij het geaccumuleerd afwateren. Deze mogen geen belemmering vormen voor de doorstroming van de regen naar de bodem. Als u uw dakgoten niet onderhoudt, loopt u het risico op waterinsijpeling, vocht in uw huis en zelfs beschadiging van de funderingen.
  • Kroonlijsten: maken deel uit van de gevel en geven aan uw woning een specifiek uiterlijk. Naast het esthetische aspect, spelen ze ook een rol in de waterafvoer. Zorg er dus voor dat de dakgoten, die ondersteund worden door de daklijsten, goed onderhouden zijn. Haal regelmatig restanten uit de kroonlijsten zodat uw dakgoten niet verstopt geraken.

Prijzen en tarieven: neem de tijd om te vergelijken!

Het vervangen of repareren van uw dak is in het kader van uw bouwwerken één van de duurste werken. De opties verschillen sterk van de ene vakman tot de andere, evenals de materialen en de technieken die gebruikt worden. Het kan gebeuren dat de ene dakwerker voorstelt om een nieuw dak te plaatsen, terwijl de andere zegt dat het volstaat om het te repareren. Aarzel dus niet om de verschillende voorstellen en offertes te vergelijken met de hulp van BATIBOUW+.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer