De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Stellingen

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Stellingen zijn onontbeerlijk in de bouwsector en moeten beantwoorden aan bepaalde regels voor montage en gebruik.

Doe een beroep op onze vakmensen en vul onderstaande aanvraag in voor gericht advies. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Welke zijn de aandachtspunten?

Er zijn verschillende soorten structuren mogelijk; netvormige structuren bestaande uit horizontale en verticale elementen, en elementen voor de stabiliteit van het gebouw. Afhankelijk van het soort uit te voeren werken, kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • Vast steigers

Deze structuur is verankerd op het bouwwerk en bestaat uit geprefabriceerde voornamelijk stalen elementen voor een stevige en stabiele bevestiging aan de structuur en voor de veiligheid van de betrokken arbeiders.

  • Rolsteigers

Deze worden gebruikt tijdens de afwerkfasen of voor kleinere werven. Ze zijn mobiel en maken het mogelijk te werken aan minder hoge maar bredere oppervlakken.

  • Op schragen

Deze worden binnen gebruikt, voor werken op kleinere oppervlakken.

  • Op consoles

Dit type wordt voornamelijk gebruikt voor renovatie- of herstelwerken aan een alleenstaande woning. Er is slechts één werkplatform en de consoles worden bevestigd tegen een verticale muur. Er worden platforms met planken aangebracht om gemakkelijk te kunnen lopen.

De conformiteit van het materiaal is uiteraard ook een belangrijk element bij de keuze ervan. Geef daarom de voorkeur aan een aannemer die goedgekeurde structuren gebruikt om elk risico op een ongeval te vermijden. Onze vakmensen helpen u bij de keuze van het type structuur en de vereiste mobiliteit.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer