De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Renovatie

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Er is een groot verschil tussen een nieuwbouw zetten of renovatiewerken uitvoeren aan een bestaande woning. Maar hoe maakt u de juiste keuze? Natuurlijk hangt het voor het grootste deel af van het budget dat u wenst te investeren, de tijd die u heeft en wat uw persoonlijke voorkeur is. 

Wij leggen u alvast graag de verschillende fases van een renovatie uit. Maar als u meer informatie wenst of specifieker te werk wilt gaan, kan u best contact opnemen met onze vakmannen. Dat kan u doen door het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. De professionelen uit ons netwerk zullen uw aanvraag kunnen bekijken en zo ontvangt u tot 5 offertes voor uw renovatiewerken. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

De verschillende stappen

Vochtbestrijding

Uw woning beschermen tegen mogelijke vochtigheidsproblemen is de eerste stap. De sanering van de grond vormt een onweerlegbare bescherming tegen schimmel en degradatie van materialen.

Muur, vloer en dak

Eens dat het geraamte van het dak onderzocht is, moet men beslissen of men het gaat vervangen. Als dat niet het geval is, moet men overwegen om de oude bekleding af te breken en nieuwe dakpannen, dakgoten en afvoeren te plaatsen. Wat de vloer betreft, de meest effectieve isolatiemethode blijft het aanbrengen van polyurethaanschuim, om zo een deklaag te vormen waarop men de bekleding kan plaatsen.

Elektriciteit

Elektriciteit is een onmisbaar element voor uw huis. U zal hiervoor een budget van min of meer 5000 euro moeten voorzien. De lampen zijn hierbij nog niet inbegrepen. Het is wel belangrijk dat u op verschillende zaken let, zoals o.a. stopcontacten, schakelaars of nog bijkomende installaties.

Verwarming en sanitair

De leidingen voor het sanitair moeten goed geïnstalleerd zijn om een goede afvoer en een goede bescherming tegen lekken te verzekeren. Hoe belangrijker de waterpunten zijn, hoe meer leidingen en plaatsingen er zullen zijn. Overweeg ook om uw gasketel of mazoutketel te vervangen als deze meer dan 10 jaar oud is.  Een nieuwe zou u tot 30% energie kunnen besparen.

De keuken en de badkamer

Dit soort ruimte moet functioneel en goed onderhouden zijn. Maak uw keuken en badkamer zo praktisch mogelijk door gebruik te maken van de hoeken en goed over de inrichting na te denken. Denk bij het opmaken van uw budget ook aan de kosten voor huishoudapparatuur en kranen.

Men moet met al deze elementen rekening houden tijdens de verschillende voorbereidingsfases en -werken. De beste oplossing is: één van onze professionals vertrouwen voor het uitvoeren van uw volledige renovatie!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer