De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Metselwerk

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Heeft u in uw woning een veel te grote ruimte en wenst u deze op te delen in twee delen? Of wilt u uw interieur anders inrichten door een scheidingsmuur te plaatsen of een deel van de muur te herwerken? Allemaal geen probleem voor onze vakmannen. Zij kunnen u meteen een antwoord gegeven op uw vragen en wensen en adviseren u bij het maken van belangrijke keuzes. 

Vul onderstaande aanvraag in om 5 offertes voor het metselwerk te ontvangen en kies zelf welke vakman het best past bij uw werken. 


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat u moet weten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bouwen van holle of dragende muren in uw woning. Massieve betonblokken, holle blokken in baksteen of beton, of Argex-blokken zijn allemaal mogelijk, maar hoe maakt u de juiste keuze?

  • Massieve blokken in beton zijn geschikt voor de ondersteuning van zware lasten. Ze worden vooral gebruikt voor funderingen en kelders. Ze zijn zeer zwaar, moeilijk te vervoeren en moeten zeer zorgzaam worden geplaatst.
  • Holle blokken in baksteen zijn grote geperforeerde stenen die lichter zijn dan massieve blokken in beton en worden voornamelijk gebruikt voor het bouwen van dragende binnenmuren.
  • Blokken in cellenbeton zijn licht en gemakkelijk te vervoeren. Ze onderscheiden zich door het isolerend vermogen van dit materiaal dat beter is dan de twee soorten blokken hiervoor.
  • Blokken in silicium-kalk worden meestal gebruikt voor draagmuren. Ze zijn zeer goed bestand tegen zware belastingen en bieden een goede thermische isolatie.

Of het nu voor een muurtje is of voor een hele, ondersteunende muur, het type te gebruiken materiaal is belangrijk. U moet uw keuze maken in functie van de gewenste stevigheid en van het isolerend vermogen dat de muur moet hebben.

De juiste ondernemer vinden

Aarzel niet om een beroep te doen op een vakman die samen met u de beste oplossing voor uw woning kan kiezen. Hij kan u adviseren en begeleiden om te beslissen welke materialen u gaat gebruiken. Vul bovenstaande aanvraag in en wij bezorgen u bestekken van onze gespecialiseerde partners!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer