De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Lift

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Een lift verplaatst mensen of goederen naar een hoger of lager gelegen verdieping. Het is een zeer interessante installatie voor mensen die slecht te been zijn of zware spullen moeten dragen. Daarom is het vaak aangeraden om er één te plaatsen in hoge gebouwen, openbare gebouwen of ruimtes waar veel mensen komen die zich moeilijk kunnen voortbewegen. Wilt u graag de prijs weten voor deze installatie? Vul dan de offerteaanvraag in en ontvang tot 5 offertes voor uw lift van vakmannen uit ons netwerk.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Deze installatie is geen werkje dat u vlug zelf kan opknappen. Er komt heel veel techniek bij kijken en het is dus noodzakelijk om de hulp in te roepen van een liftmonteur. Bij ons kan u gratis het advies en de offerte van 5 monteurs ontvangen die u met veel plezier en vakkundigheid zullen bijstaan. 

De comfortabele oplossing voor in huis

U denkt er niet meteen aan als u een nieuwbouw zet, maar het kan heel interessant zijn om in uw woonst een plaats te voorzien voor een huislift of deze al meteen te plaatsen. Deze installatie is al lang niet meer weggelegd voor grote, openbare gebouwen, neen, er zijn veel mensen die de dag van vandaag de voordelen inzien en er eentje thuis installeren.

In een bungalow is het natuurlijk niet nodig. Maar als uw huis enkele verdiepingen telt, is het geen overbodige luxe. Denk maar aan al die trappen die u moet oplopen als u plots slecht te been bent. Of als u uw slaapkamermeubels wilt vernieuwen, hoe gemakkelijk zou het dan zijn om deze meubels naar boven te brengen zonder een trap te moeten gebruiken?

Veiligheid boven alles

Niemand wil plots opgesloten zitten in een kleine ruimte. Daarom is het verplicht (volgens het koninklijk besluit van 9 maart 2003) dat alle liften elke tien jaar onderworpen worden aan een risicoanalyse uitgevoerd door een EDTC (externe dienst voor technische controle). Ook raden wij aan om regelmatig een preventieve inspectie te laten uitvoeren en hem goed te onderhouden. Bent u op zoek naar een specialist voor deze controles en onderhoud? Doe dan een beroep op onze professionals en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw veiligheid en die van anderen.

Waar u maar wilt 

Bent u overtuigd van alle pluspunten van deze installatie, maar heeft u geen plaats in uw gebouw? Geen nood. Als er plaats voorzien is, kunnen onze installateurs de installatie met gemak ook buiten installeren. Zo hoeft u geen extra plaats of ruimte af te staan en blijft u profiteren van alle voordelen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer