De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Onze vakmannen willen u iets vertellen: Rik Hansebout

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 03-08-2016 15:21

Een jaar geleden kwam Rik Hansebout in contact met onze diensten. Als aannemer vond hij ons platform zeer interessant en was daarenboven positief over onze manier van werken. Hij zag dat ons aanbod goedkoper was dan andere kanalen en niet veel later ondertekende hij ons contract. En daar heeft hij nog geen spijt van.

“Ik mag echt niet klagen over het aantal aanvragen dat ik al heb mogen ontvangen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik al 20 offertes heb opgemaakt en hiervan een tiental werken heb mogen realiseren. Ik verlengende dan ook mijn contract met een jaar. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en de werking vind ik goed. Voor mij is het duidelijk: als ik geen klachten heb, wilt dat zeggen dat alles altijd in orde is”, aldus Rik.

Als aannemer is Rik Hansebout gespecialiseerd in verschillende werken. Zo legt hij opritten, terrassen, vloeren, dakisolatie, voert hij verbouwings-, timmer- en dakwerken uit en verdiept zich in nog vele andere klussen. Ontdek hier enkele realisaties van deze veelzijdige vakman:

 

          

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer