De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Een succesverhaal dankzij BATIBOUW+

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 18-04-2017 09:59

22 maart hebben wij het genoegen gehad om onze klant Vincent Chrispeels, verantwoordelijke en algemeen aannemer van het bedrijf Chrispeels Rénovations, te ontmoeten. Het is reeds twee jaar geleden dat hij koos voor een samenwerking met Batibouw+.

Wij realiseerden een videogetuigenis van hem en Fabrice Dujardin, één van zijn klanten. Meneer Dujardin is een particulier uit de regio Namen. Hij heeft contact opgenomen met de heer Chrispeels via het Batibouw+ platform.

Wij kwamen aan op de woonplaats van de heer Dujardin en hebben daar een interview gehad met beide heren. Wij wouden graag meer weten over hun ervaring met ons platform, zowel als particulier als vakman.

Vincent Chrispeels vertrouwde ons toe dat Batibouw+ een goede manier is om aan meer werken te geraken en dat hij via ons platform de mogelijkheid heeft om verschillende offerteaanvragen te bekijken en diegene te kiezen die hem het beste liggen.

Fabrice Dujardin van zijn kant, vindt het Batibouw+ platform snel en gemakkelijk in gebruik. Hij heeft snel contact kunnen leggen met vakmannen uit zijn regio die perfect aansloten bij zijn behoeften.

Dankzij Chrispeels Rénovations heeft meneer Dujardin een goede opvolging en raad gekregen voor de realisatie van zijn werken. Batibouw+ is dan ook tevreden dat zij particulieren en bekwame vakmannen met elkaar in contact kan brengen om belangrijke werken te realiseren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer