De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

BATIBOUW 2016: thema 3

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Gepubliceerd: 15-02-2016 12:30

NIEUW THEMA: TUINKAMER

BATIBOUW stelt dit jaar een volledig nieuw concept voor: de tuinkamer. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een buitenkamer waar men kan genieten van een groene omgeving.

Bezoekers kunnen zich in en voor Paleis 1 laten inspireren over de inrichting en afwerking van hun eigen tuin(kamer). Samen met tuinarchitecten en –aannemers gaan ze op zoek naar de tuinkamer die het best bij hun persoonlijkheid aansluit.

Geïnteresseerden kunnen worden doorverwezen naar vier tuinkamers met elk hun eigen thema: de lekkere tuinkamer, de happy tuinkamer, de groene tuinkamer en de luxe tuinkamer. Zo kan elke bezoeker de buitenkamer ontdekken die het beste bij hem past.

De lekkere tuinkamer

In de lekkere tuinkamer worden alle zintuigen geprikkeld. BATIBOUW bezoekers kunnen er zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Deze tuinkamer stelt producten voor die nuttig zijn voor een moestuin, zoals hobbyserres, houten insectenhotels, terraspotten en plantenbakken.

De happy tuinkamer

De happy tuinkamer draait rond ontspanning en avontuur in eigen tuin. Liefhebbers van dit soort tuinkamer kunnen genieten van producten als ligmeubilair, terrasverhardingen, terrasoverkappingen, tuinsauna’s, zwembaden, poolhouses, bubbelbaden, vuurkorven en barbecues.

De groene tuinkamer

In de groene tuinkamer telt elke vierkante meter met respect voor de natuur. Bezoekers kunnen hier kennismaken met Eco Garden producten als grind en grindstabilisatie, sedum groendaken, ecologische tuinafsluitingen en natuurlijk gezuiverd zwemwater.

De luxe tuinkamer

Wie houdt van een tuin met een hoge afwerkingsgraad, opteert het best voor de luxe tuinkamer. Deze tuinkamer wordt aangekleed met bijgebouwen, poolhouses, veranda’s, tuinafsluitingen en carports.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer