De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Bouw

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Heeft u zich in een nieuw project geworpen? Of wilt u verbouwingen doorvoeren, een nieuw huis zetten, renoveren of andere werken uitvoeren aan uw huis? Proficiat voor het nemen van deze grote stap! Maar waar zal u beginnen? Op wie doet u een beroep? Hoe vind je een goede partner voor al deze werken?

Op onze website kan u gratis uw offerteaanvragen indienen en wij bezorgen ze aan de vakmannen die u nodig heeft voor al uw werken. BATIBOUW+ helpt u om zo snel mogelijk de beste offertes voor uw projecten te vinden. Vul het formulier zo gedetailleerd mogelijk in en u ontvangt binnen enkele dagen tot wel 5 offertes. Zo hoeft u enkel nog te kiezen.


Of u nu een nieuw huis wil zetten of een renovatie wil uitvoeren, de aard van de werken veranderen drastisch.

Optie 1: U bezit een grond en u wil een nieuwbouw zetten

Wat kunnen wij voor u doen? BATIBOUW+ biedt u vakmannen aan uit uw omgeving voor elke fase van uw werken waarvoor u hen het meest nodig heeft. In ons netwerk zitten ook zeer veel vakmannen met een eigen bouwbedrijf.

Kies de juiste methode
Er zijn drie mogelijkheden waartussen u kan kiezen als u een nieuw huis wil zetten: houtskelet, traditionele technieken of meer industriële methodes.

Houtskelet: economisch, modern, milieuvriendelijk. Houten complexen vereisen een houtskelet die de daken en vloeren ondersteunt. Nadien wordt er in de holle ruimtes isolatie geplaatst. Voor de buitengevel van uw huis heeft u hier de ruime keuze tussen hout, beton, steen, baksteen of gips.

Traditionele technieken: net zoals bij de industriële methode worden de elementen afzonderlijk gevormd en ter plaatse gemonteerd. Aarzel niet om de prijzen te vergelijken. De funderingen zijn gemaakt van gewapend beton en houten frames.

Industriële methode: deze methode wordt vaak gebruikt en biedt een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Doe zeker een beroep op onze vakmannen voor elke fase van uw bouwwerken.
Geconfronteerd met deze enorme werken, wenst u natuurlijk om ze op uw eigen ritme af te werken. Heeft u af en toe nood aan een helpende hand? Laat onze vakmannen u dan helpen. De professionals uit het BATIBOUW+ netwerken kunnen u helpen met verschillende werken:

Raadpleeg direct de pagina die overeenkomst met de gewenste service en stuur ons uw offertaanvraag op. U zal snel tot 5 aangepaste bouwoffertes ontvangen.

Optie 2: U wilt een bestaande woning veranderen

Uw huis is goed uitgerust, maar u wilt graag wat tijd besteden om het geheel te verbeteren, beter uit te rusten en waarom geen extra ruimte zetten, een zwembad installeren of uw tuin heraanleggen? Voor al uw verbouwingen kunnen de vakmannen uit ons netwerk u helpen. Er zijn heel wat bouwwerken die uitgevoerd kunnen worden in een bestaande woning:

Goed om te weten: Vlaanderen is de enige regio die premies uitreikt voor een nieuwe woning. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer