De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Veiligheidsdeuren

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Een gepantserde deur is meestal een extra beveiliging, als het gaat over inbraken van buitenaf. Maar het beschermt niet alleen tegen inbraken. De legeringen die de deur bevat zorgen voor thermische en akoestische isolatie.

Vul hier uw aanvraag in om tot 5 gratis prijsoffertes te krijgen.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waarom een gepantserde deur plaatsen?

Ter bescherming. Bij 80% van de gevallen, gebeuren de inbraken via de deur. Inbrekers gebruiken deze weg omdat het vaak de zwakke plek van uw woning is. Als deze plaats goed ‘bewapend’ is, zullen de inbrekers het al snel opgeven.

Ter isolatie. Dit soort deuren is interessant omdat ze verlies van warmte en energie tegen gaan.

Moet ik heel mijn deur vervangen?

Neen, u moet niet heel uw deur vervangen om er een bepantsering aan te brengen. U zult gewoon uw installatie moeten bekleden met een bepantserde laag. Wat het kader betreft, deze hoeft u ook niet helemaal te vervangen, omdat het gepantserde deel meteen in de deur wordt ingevoegd.

Om een maximale bescherming te garanderen, zou een slot met meerdere veiligheidspallen toegevoegd kunnen worden. Hoewel het materiaal en het systeem best wel zwaar zijn, zult u bij het thuiskomen niet het gevoel hebben dat u een gevangenis binnenstapt. Doorheen de jaren is de technologie zodanig verbeterd dat de bepantsering zeer discreet is.

De prijs van een dergelijke installatie varieert en  zal afhangen van uw wensen. De investering is volgens uw budget en zal uw huis een zekere meerwaarde geven.

Om tot 5 verschillende prijsoffertes te krijgen, kan u hier een aanvraag indienen. Dankzij uw aanvraag zullen we u in contact brengen met professionals van uw streek.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer