De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Camerabewaking

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Ons huis bewaken op afstand is tegenwoordig een prioriteit geworden. Een alarmsysteem voldoet niet altijd meer aan onze noden en daarom wilt u ook camerabewaking laten installeren. 

Wilt u graag een bewakingssysteem laten plaatsen om indringers af te schrikken? In dat geval kunnen de diensten die aangeboden worden door onze professionals voor u erg nuttig zijn. Treed nu in contact met hen door het formulier hieronder in te vullen en ontvang tot 5 offertes voor camerabewaking.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Welke diensten kan ik gebruiken?

De vakman die u zal kiezen heeft verschillende materialen in zijn bezit die voor u handig kunnen zijn:

  • Alarm
  • Bewegingsdetector
  • Camera
  • Scherm met opnamefunctie,…

Welke camerabewaking moet u kiezen?

Afhankelijk van uw noden en het budget dat u wilt spenderen aan dit project, bestaan er verschillende modellen waartussen u kan kiezen:

  • Draadloos: volgt indringers in stijl en zeer discreet;
  • Buiten: is bestand tegen alle weersomstandigheden en werkt dag en nacht;
  • Infrarood: een apparaat dat enkel ’s avonds optimaal werkt;
  • IP-camera: is in staat om alle beelden via een internetverbinding te tonen.

Technische eigenschappen kunnen verschillen, afhankelijk van het type. Daarom is het belangrijk om een beroep te doen op onze vakmannen. Deze professionals kunnen u adviseren over de brandpuntafstand, het belang om zwart-wit of kleurbeelden te filmen of een captatie in high definition. 

Oplossen van problemen en reparatie

Heeft u al een dergelijke installatie en moet deze gerepareerd worden? Onze specialisten staan te uwer beschikking om u hiermee te helpen.

Een veilige uitrusting

De keuze van het apparaat en de vakman die deze installeert is enorm belangrijk. Wij willen u graag helpen en u in contact brengen met de beste dienstverleners. Aarzel dus niet en vul het formulier hierboven in. Op die manier zal u tot 5 prijsoffers ontvangen die u naar wens kan vergelijken om de beste partner eruit kiezen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer