De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

brandbeveiliging

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Om een woning te beveiligen zijn alle middelen steeds welkom. De professionals van BATIBOUW+ staan u te woord indien u vragen heeft over uw inbraakbeveiliging en zullen u de meeste efficiënte middelen tonnen om uw bescherming te versterken. 

Stuur ons uw aanvraag en ontvang zelf tot 5 offertes voor uw inbraakbeveiliging. Zo kan u de verschillende vakmannen en hun systemen vergelijken.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Uw project definiëren

Er bestaan zoveel verschillende materialen op de markt die het mogelijk maken om u goed te beveiligen. Om een dienstverlener te kunnen kiezen, moet u project duidelijk zijn. Wilt u een woning, een bedrijf of een appartement beveiligen? Wilt u op afstand uw veiligheidssysteem beheren of wilt u enkel mogelijke indringers afschrikken? Welke oppervlakte moet beveiligd worden? Dat zijn de belangrijkste vragen waarop u een antwoord moet kennen om te kunnen starten met uw project.

De verschillende beveiligingssystemen

  • Alarm

Zoekt u iets dat luid en opvallend is? Dan voldoet dit systeem zeker aan uw verwachtingen. Het zal iedereen die in de buurt komt afschrikken. Wist u trouwens dat meer dan 50% van de dieven een plaats vermijden die uitgerust is met een alarmsysteem.

  • Camerabewaking

Een uitgebreid systeem dat u toelaat om beelden te zien, horen en herbekijken. Aangezien er verschillende cameratypes bestaan, zal u er zeker eentje vinden die voldoet aan uw wensen.

  • Veiligheidsdeuren

Schrijnwerk met een gecertificeerde uitvoering dat de Europese norm volgt. In combinatie met een meerpuntsvergrendeling heeft u een formidabele bescherming tegen inbraak en brand. 

  • Bewakingsfirma

Een plaats laten bewaken door een bewakingsfirma gedurende een bepaalde periode is een goed middel om een perimeter te beveiligen. Gekwalificeerde bewakingsagenten die beantwoorden aan uw specificaties staan te uwer beschikking.

Vertrouw onze specialisten

De vakmannen uit ons netwerk verlenen u hun kennis ten dienste van uw veiligheid. Vergelijk hun aanbod en prijs via de offertes die u zal ontvangen na het invullen van ons formulier hierboven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer