De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Beveiliging

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Een alarmsysteem is in 95% van de gevallen een goed afschrikmiddel. Gecombineerd met een veiligheidsdeur vermindert u aanzienlijk het risico op onaangename verrassingen. Investeren in een goed beveiligingssysteem wordt zo een must.

Er bestaan verschillende middelen om uw woning en uw familie te beschermen. Neem een van de professionals van BATIBOUW+ in vertrouwen om het juiste beveiligingssysteem te kiezen en om een offerte te ontvangen die perfect past bij uw noden. Laat ons weten wat uw project is door het formulier van de juiste categorie in te vullen. Onze teams zullen snel contact met u opnemen en bezorgen u tot 5 offertes voor uw beveiliging.


Welk beveiligingssysteem kiest u?

Alle alarmsystemen zijn goed om indringers af te schrikken en uw veiligheid te garanderen. Afhankelijk van uw noden, situatie, budget of uw woningen bieden zich verschillende oplossingen aan:

Camerabewaking is één van de meest effectieve manieren op gebied van inbraakbeveiliging. Het systeem kan dan wel zichtbaar zijn aan de buitenkant, het kan ook aangesloten worden op een extern apparaat dat u (of de politie) in real-time zal waarschuwen bij een inbraak of diefstal. 

Slotenmakers kunnen op hun beurt complexe mechanismen verstoppen en verhogen uw veiligheid.

Ook tegen brand kan u zich beveiligen aan de hand van een brandbeveiliging. Neem dat zeker in overweging, want het kan levens redden!

Schrik dieven af

Het is ook mogelijk om in te spelen op de natuurlijke factoren van uw huis die u beschermen, of andersom, die u in gevaar brengen als ze niet goed bewaakt worden. De verlichting rond uw huis is hier een zeer goed voorbeeld.

De aanwezigheid van buitenverlichting heeft het voordeel dat het ongewenste bezoekers afschrikt en verhoogt het veiligheidsgevoel in smalle steegjes. We onderscheiden binnen de buitenverlichting twee soorten: permanente en periodieke verlichting.

Het is belangrijk dat u goed weet waar u uw verlichting plaatst. Let op voor eventuele plantengroei, want dat kan de effectiviteit van uw verlichting verminderen en daarbij ook de visuele controle door anderen. Zorg dat uw buren verdachte bewegingen kunnen opmerken. 

Bescherm uzelf tegen indringers

Het is niet omdat u uzelf wil beschermen dat u zich daarom volledig moet verbergen. Als de toegang tot uw huis niet goed of niet zichtbaar is, is het beter om de zichtbaarheid te verhogen. Uw interieur moet vanaf een afstand zichtbaar zijn, om niet te toegankelijk te lijken voor dieven. Denk er bijvoorbeeld aan om uw bomen of struiken op tijd te snoeien, zodat ze niet over uw huis gaan groeien.  Een goede zichtbaarheid zal het makkelijker maken voor uw buren om alles te controleren als u niet thuis bent. 

Planten gebruiken om dieven af te schrikken? Goed idee! Een netelige doorgang is interessant om de doorgang naar bijvoorbeeld een raam te verhinderen. 

Persoonlijk advies ontvangen

Doe een gratis beroep op de diensten van experts bij de lokale politie of uw gemeente. Hun advies is neutraal en vrijblijvend. Bezoek onze site om te profiteren van onze diensten. 

Goed nieuws: er bestaan belastingverminderingen voor uitgaven in verband met het beveiligen van uw woningen. Lees er hier meer over!

Doe een beroep op onze vakmannen

Vraag nu uw offerte voor beveiliging aan en wij zorgen voor 5 offertes van onze vakmannen! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer