De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Nieuwe badkamer

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wilt u uw badkamer ombouwen of ze simpelweg opknappen? U wilt een bad toevoegen, een Italiaanse douche of een jacuzzi? Dat is allemaal mogelijk! Het volstaat om een vakman te contacteren die u kan helpen met deze werken of die u tips geeft over de materiaalkeuze. 

Kent u niet meteen een badkamerontwerper die u kan helpen? Geen nood, wij hebben er voldoende in ons netwerk die bij u in de buurt zijn. Vul het formulier in en wij bezorgen u tot 5 offertes voor uw nieuwe badkamer.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waar moet u rekening mee houden?

Bij het bouwen van een nieuwe badkamer zijn er verschillende elementen waar rekening mee gehouden moet worden. Laat ons bijvoorbeeld beginnen bij de douche. Een douchebak wordt steeds minder en minder gebruikt, in plaats daarvan wint de platte versie die licht helt meer en meer aan populariteit. Deze kan open zijn aan de buitenkant of gesloten worden met een deur, die vaak bestaan uit transparant glas. 

Om de ruimte optimaal te benutten, is het mogelijk om transparante wanden rond de douche te plaatsen. Ze zijn waterdicht, hard en daardoor heel gemakkelijk te reinigen. Daarnaast laten ze veel licht door, wat zorgt voor een moderne tint en meer comfort. De Italiaanse douche komt steeds meer in de mode. Als inloopdouche is hij niet alleen heel gemakkelijk, het is ook mogelijk om hem in uw slaapkamer te installeren. Er zijn natuurlijk verschillende soorten douches. Om te weten te komen welke mogelijkheden u heeft om te realiseren, aarzel niet en neem eens een kijkje in een showroom om een precies idee te krijgen van wat er goed zou passen in het geheel. 

En dan hebben we het bad, dat minder populair wordt vanwege de hoge waterconsumptie. Om hier een idee over te krijgen: een bad dat volledig gevuld is, is 250 liter, terwijl een douche in 5 minuten slechts 125 liter verbruikt. Dat is de helft… 

Wastafels of lavabo’s bestaan ook in verschillende vormen, kleuren en materialen. Combineer ze met de andere elementen in deze kamer zoals de meubels en de douche of het bad. Ook hier kunnen we u aanraden om ideetjes op te doen in een showroom om de verschillende merken en modellen te bekijken. 

De meubels moeten overeenkomen met uw schilderwerk of de muurtegels, en dat in harmonie met de andere elementen. De gebruikte materialen moeten wel goed tegen het vocht kunnen dat afkomstig is van de waterdamp. 

U kan ook altijd een vakman contacteren die u kan adviseren en helpen in uw keuzes. Zij hebben een goed inzicht over hoe u uw ruimte kan gebruiken en hoe u deze het best inricht. Ze transformeren uw oude ruimte in een badkamer waarin het aangenaam is om te leven. Welk budget moet u investeren voor een nieuwe douchekamer? Deze vraag kan u ook stellen aan de loodgieters uit ons netwerk.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer