De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Hamam

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Wie wilt er niet kunnen wegdromen na een zware dag in zijn eigen hamam? Maar krijgt u al stress bij de gedachte aan hoe u deze relaxmachine in uw badkamer moet installeren? Dan raden wij u aan om in zee te gaan met een vakman die de kneepjes van het vak kent en in één, twee, drie voor u deze cabine installeert. Wacht dus niet langer en vul het aanvraagformulier in. Zo zal u zien wat de prijzen zijn voor deze installatie en kan u tot 5 offertes voor uw hamam vergelijken.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een hamam is gekend als een plaats waar mensen zich kunnen wassen. Vele van deze ruimtes zijn ook uitgerust met een stoombad. Wilt u bij u thuis ook zo’n stoomcabine in uw badkamer of in een andere ontspannende ruimte? Doe dan navraag bij onze vakmannen en wie weet relaxt u binnenkort gewoon thuis in deze heerlijke installatie.

Genieten en reinigen

Een sauna en een stoombad zijn twee verschillende installaties. Niet alleen in het plaatsen, ook in hun functie. In een stoomcabine liggen de temperaturen veel lager en is er een verzadigde luchtvochtigheid. De voordelen hiervan zijn dat door de stoom de huid gereinigd wordt en er jonger zal uitzien, daarenboven zal het uw neus en luchtwegen openen. Geniet van deze ultieme wellness ervaring en dat gewoon bij u thuis!

Tips voor de installatie

Hoe u uw stoomcabine wilt aankleden, kiest u zelf. Er zijn verschillende soorten materialen en u kiest deze in functie van waar de installatie komt en hoe groot deze zal zijn. Mogelijke materialen zijn steen, marmer, gepolijste of getadelakte pleister, polystyreen, etc.

Heeft u geen interesse om de cabine zelf te ontwerpen? Kies dan voor een prefab model. Zorg er wel voor dat u de plaats waar deze zal komen goed afmeet, zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de installatie. Onze vakmannen weten ook perfect hoe ze deze modellen moeten installeren. 

Enkele richtlijnen die u helpen voor een goede werking: let goed op dat het plafond voldoende hoog is, minimum 2 meter. Ook een waterafvoer en een ventilatiesysteem moeten worden voorzien. Heel belangrijk is dat de deur naar buiten draait en dat u voldoende ruimte heeft om uzelf en eventueel inzittenden veilig te evacueren.

Twee in één

Heeft u geen plaats voor deze installatie? Geen nood, u hoeft daarom geen bijgebouw te zetten! De technologie staat zo ver dat het nu ook mogelijk is een stoomdouche te laten installeren in uw badkamer. Zo kan u genieten van de warme stralen van een douche of lekker uitstomen en dat allemaal in één en dezelfde ruimte.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer