De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Badkamerrenovatie

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Er gaat niets boven een mooie badkamer met nieuwe en functionele uitrustingen. Heeft u besloten om werken uit te voeren in deze ruimte en bent u op zoek naar een loodgieter voor advies of het leveren van een installatie? Wij kunnen u tot 5 offertes voor badkamerrenovatie aanbieden die u kan vergelijken en zo de beste professional in uw buurt te vinden.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Deze kamer (her)inrichten vereist een inspanning en vraagt tijd om alles goed voor te bereiden. Wilt u een bepaalde installatie verplaatsen, uw bekleding veranderen of nieuwe elementen installeren? Deze veranderingen zullen enkele jaren een impact hebben op deze plaatst, het is dus heel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hier enkele punten waar u aan kan denken:

  • Sanitair: douche, toilet, bad, spoelbak

Welke installaties kiest u? En hoeveel zal u er plaatsen? Heeft u de beschikbare ruimte al afgemeten? 

Is het nodig om de waterleidingen te verplaatsen voor de nieuwe installaties?

  • Bekleden: muren of vloer

Is het nodig om de ruwbouw te versterken alvorens u nieuwe tegels of andere bekleding gaat plaatsen? Bent u in staat om te pleisteren indien dat nodig is?

  • Kranen

Welk kraantype zal u kiezen, een gewone mengkraan  of de ééngreepsmengkraan? Met één of twee kranen? 

Zijn uw leidingen nog altijd conform? Zijn er lekkages die moeten worden gerepareerd? 

  • Meubels

U moet nadenken over de kleuren, de grootte, het type opslag u en/of uw gezin nodig heeft en natuurlijk ook over het budget dat u wilt investeren. 

  • Verlichting

Een verlichtingsplan is nodig om goed te controleren waar u plaats heeft en of het nodig is om extra kabels aan te leggen.

  • Decoratie

Als u van plan bent om werken uit te voeren, denk dan tot het einde van uw project en plan een budget in voor de afwerking. Een beetje inspiratie opdoen kan nooit kwaad, neem wat tijd om te zoeken op de websites van de verschillende merken en definieer uw stijl. Zo krijgt u een idee van de verschillende prijzen. 

Een snelle renovatie

Om een facelift te geven aan uw badkamer, bestaat er een zeer gemakkelijke oplossing die toegankelijk is voor ieders budget; herschilder uw muren of meubels! Dat kan u herhalen op basis van uw behoeften en op elk gewenst moment.

Uw badkamer is een vochtige ruimte en het is niet altijd evident om zo’n plek te schilderen. Daarom is het nodig om geschikte verf te gebruiken en uw muren goed voor te bereiden. Voor informatie rond de materie of een interventie van een professional, staan onze schilderexperts te uwer beschikking.

Wij zijn er om u te helpen

De loodgieters uit ons netwerk kunnen u tot 5 offertes bezorgen. Het is aan u om ze vergelijken op basis van de prijs. Ontdek het snel en vul het formulier hierboven in.