De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Badkamer

Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes.

Heeft u een klus of grotere werken voorzien in de badkamer? Wilt u nieuw sanitair of een bad laten plaatsen? Uw interieur veranderen met nieuwe meubels? Ga voor meer luxe en laat een sauna of hammam installeren in uw huis! Voor al deze veranderingen moet u bij BATIBOUW+ zijn. Dien een offerteaanvraag in en ontvang tot 5 offertes voor uw badkamers. Zo kiest u zelf met welke vakman u samenwerkt én blijft u binnen uw gekozen budget.


Genieten van een warm bad of van warme stralen in de douche. Dat kan alleen in de badkamer van uw dromen waar alles beantwoordt aan uw noden. Laat een van onze vakmannen u begeleiden in uw werken en zo bent u zeker van een goed resultaat. 

Onze badkamerspecialisten begeleiden u stap voor stap

Er zijn enkele stappen die u moet volgen bij het installeren of renoveren van een badkamer. Wilt u ze renoveren? Zorg dan eerst dat u de materialen die u wilt behouden goed afdekt. Ontkoppel en verwijder de toilet en wastafels die u wil houden. Nadien kan u tegels en muurbekleding verwijderen. 

De eerste stap bij het bouwen van een nieuwe badkamer is het aanleggen van elektriciteit, waterleidingen, afvoer, vloerverwarming, enzovoort. Voor de aanleg van elektriciteit doet u best een beroep op een erkende elektricien. Plaats nadien ramen en deuren en laat een aannemer de pleisterwerken verzorgen. Als dat eenmaal gedaan is kan u kiezen om te schilderen of tegels te plaatsen. Vergeet ook het plafond niet af te werken! Op het einde kan u de wastafels, douche, bad, toilet en alle andere badkamermeubels installeren. 

Alvorens u aan deze werken begint, denkt u best ook goed na over enkele zaken:

  • Welke installaties wil ik? Een bad of een douche? 
  • Hoeveel wastafels zal ik plaatsen?
  • Hoe groot is de ruimte?
  • Welke materialen zal ik gebruiken?
  • Welke badkamermeubels passen in het geheel?

Dat lijken simpele vragen, maar dat is het niet altijd. Laat u daarom helpen door een professional uit het BATIBOUW+ netwerk en breek je hoofd niet langer over moeilijke vragen.

Oord van ontspanning

In uw badkamer moet u zich kunnen ontspannen. En waar kan dat beter dan in een lekker hete sauna? Of wilt u in uw woning een kamer ombouwen tot een Turks badhuis? Dan kan een van onze vakmannen een hammam installeren.

Welke soort sauna of hammam u best installeert? Informeer u goed over het energieverbruik en de voor- en nadelen van een sauna of hammam. Vul de offerteaanvraag in en ontvang 5 offertes van vakmannen die u kunnen helpen bij uw werken in de badkamer.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer