De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255

Interieurarchitect

Ontvang tot 5 vrijblijvende adviezen.

Heeft u altijd gedroomd over een interieur dat uw persoonlijkheid reflecteert, dat beantwoordt aan hoge esthetische criteria en daarenboven nog operationeel is? Zoek niet verder, wij hebben wat u nodig heeft. Te uwer beschikking staan specialisten die u willen helpen met de realisatie van uw project. Geef ons meer informatie over uw project in het kader hieronder en wij sturen u tot 5 offertes van interieurarchitecten.


Werk beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

De pro in inrichten 

De binnenhuisarchitect is meer dan alleen een decorateur. Hij heeft een diploma op zak en heeft meer technische kennis op vlak van energieverbruik, materialen, elektriciteit, pijpleidingen,…

Als echte expert over ruimtes, zal hij ingrijpen voor de inrichting van een kamer of denkt na over reeds bestaande leefruimtes. 

Herbekijk uw interieur van A tot Z

Deze vakman denkt voor u aan alles en werkt op verschillende niveaus. Hij/zij:

  • Denkt na over de reorganisatie van uw meubelen
  • Geeft advies over decoratie
  • Maakt keuzes over kleuren en materialen
  • Creëert tekeningen en plannen in 2D of 3D
  • Houdt toezicht op inrichtingswerken

Hoeveel zal het kosten?

In principe zal de binnenhuisarchitect voor u een uurtarief of vaste prijs berekenen. Hij zal bij een vast bedrag voorstellen om op voorhand een bepaald percentage van het totale werk reeds te betalen. Dat percentage moet opgenomen worden in het contract dat door beide partijen ondertekend wordt. 

Een project op poten zetten

BATIBOUW+ maakt het voor u mogelijk om in contact te treden met de beste specialisten in het domein. Vul het formulier hierboven in door uw project uit te schrijven en wij zorgen ervoor dat u tot ongeveer vijf bestekken krijgt van onze experts.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer