De specialist in het samenbrengen
van particulieren en vakmannen
op het internet
Hulp nodig?
0800 15 255
AANTAL BESCHIKBARE PROJECTEN :
379

Hoe werkt het?

1

Selecteer
type van gewenste werken

2

Gratis
aanvraag invullen

3

Ontvang
tot 5 vrijblijvende offertes
van professionelen

Vakman, op zoek naar nieuwe projecten?

Vul snel
uw orderboekje

Kies de werven/klussen die u interesseren en ontvang elke dag in realtime notificaties via e-mail of SMS.

Pick &
Choose

Kies zelf de offerteaanvragen die u interesseren. Zo betaalt u enkel voor wat u gebruikt.

Ontvang gratis
offerteaanvraag

Kies zelf een maandelijks budget en betaal per gekozen offerte.

Registratie voor de vakman ruimte

Wat is Batibouw+?

Batibouw+, dat is 1 aanvraag, 1 klik en 5 offertes!

Batibouw+ is dé specialist in het samenbrengen van particulieren en vakmannen op het internet.

U bent een particulier en u zoekt een offerte of een leverancier voor een klusje of wat grotere werken? Ontvang gratis tot 5 vrijblijvende offertes van professionelen en vergelijk het aanbod.

U bent een vakman in de bouw en wilt u meer klanten voor uw bedrijf? Word partner en ontvang offerteaanvragen uit ons netwerk.

Onze sterke punten

Ontdek bedrijven die u nog niet kende

Een gratis audit van uw aanvraag

Gratis kwaliteitsvolle offertes van professionele vakmannen

Een simpele en
snelle
dienst

Batibouw+ heeft 4/5 als beoordeling van de gebruikers!

Als er adressen komen van jullie kant van vakmannen, ga ik ervan uit dat deze vakmannen "goed" zijn in hun job. Het heeft een goed gevoel. Een zekerheid.

- Mevrouw Linskens

Snelle en vriendelijke service !

- Meneer Lensen

Ik vond het sympathiek dat ik opgebeld werd om mijn plannen te overlopen.

- Meneer Verhulst

Wij wisten niet dat BATIBOUW deze dienst levert en waren dan ook aangenaam verrast.

Ook de opvolging was perfect

- M. Cambré

Dankzij jullie ontving ik 3 adressen van aannemers die elektriciteitswerken voor mij konden uitvoeren. Ik ben enorm tevreden over de regelmatige telefonische controle door jullie team. Zo kreeg ik vragen over de offertes die ik ontvangen had, de werken die eventueel uitgevoerd waren en de ervaringen hiermee. 

- Mvr. Dierckx

Na enkele weken had ik via jullie website al een vakman gevonden die een onafgewerkte klus in orde wou brengen. Dat gebeurde allemaal zondar dat ik zelf heb moeten zoeken. Gemakkelijker kan niet!

- Mr. Campens

Zeer goede service!

- Mvr. B. Bruyninckx

Ik zoch iemand voor het leggen van een laminaatvloer. Wij waren vlug gediend en het werk ging vlot. Ook het resultaat was oké. Echt een aanrader!

- J. Sneijers

Ik heb op mijn aanvraag één reactie gekregen. Met de offerte die ik gekregen heb, ben ik wel zeer tevreden. 

- M. Bruyneel

Prima initiatief! Ik kreeg ook een goede opvolging en ontving één offerte van de vijf. 

- Mr. Hulshagen

De service naar particulieren toe is zee praktisch en efficiënt. 

- Mr. Geert

Een goede gids!

- Mr. Vandewerve

Ik ben door enkele bedrijven gecontacteerd. Aangezien er maar vijf bedrijven u kunnen contacteren, is het niet overweldigend. Maar ik vind het wel een gemakkelijke tool.

- Mr. Koreman

I am writing to inform you that AEW Landuyt has completed the works for renovation of my home electricity. I would like to let you know that I am very satisfied of the work and really appreciate the support provided by Mario Landuyt .

- Antonio La Manna

Ik ben verrast door de service. Ik was initieel verbaasd dat de meeste aannemers niet direct bij huis waren gestationeerd, en verwachte dan ook dat de meeste niet de moeite zouden doen om langs te komen. Uiteindelijk zijn er echter toch 4 van de 5 gecontacteerde aannemers langsgekomen, waarvan 3 een offerte hebben gemaakt. Een andere verrassing was dat de 3 offertes mijlenver uit elkaar lagen. Ten slotte hebben we niet gekozen voor de goedkoopste (ook niet de duurste), maar voor de persoon die meest capable leek te zijn. Deze heeft de werken onderwijl snel en vakkundig uitgevoerd. Conclusie: héél tevreden met het systeem, en in het bijzonder ook met de gekozen aannemer.

- L. De Veylder

Aan het Batibouwplus Team,
Via ons verzoek op uw website heeft u ons in contact gebracht met de firma Home Renovation (Pascalis Tsiftsis) voor het schilderen van ons appartement en het zetten van tegels in de badkamer en wc.  Deze werken zijn nu afgerond. Wij zouden graag door willen geven dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat. Wij stellen het ook prijs dat de werken zijn afgerond in het overeengekomen tijdsbestek. Wij zijn graag bereid de firma Home Rénovations bij anderen aan te bevelen.

- Saskia S.

Batibouw+ heeft 4/5 als beoordeling van de professionele gebruikers!

Graag wil ik even melden dat ik zeer tevreden ben met onze samenwerking. De tijd die BATIBOUW+ neemt voor mij is gewoon ongelooflijk. Zeker nu in deze tijd dat de mensen zo ongeduldig zijn geworden. Time is money… Ik vind het zo goed dat er eerst een evaluatie wordt gemaakt betreffende de potentiële klant. Dit om geen onnodige kosten te doen en energieverspilling te vermijden. De klanten die ik tot nu toe al heb gecontacteerd zijn zeker toekomstgericht zeer interessant voor A.B.I. concept. Een dikke pluim voor jullie maar zeker voor mijn contactpersoon Dave! Hele leuke samenwerking! En hopelijk nog veeeeel en lang!

A.B.I. Concept is een renovatiebedrijf uit Berchem. Al jaren toveren ze je huis om tot een warm thuis. Zaakvoerdster Isabelle Olyslager is gespecialiseerd in interieur en schilderswerken. Haar man en zoon zorgen voor de rest. 

- A.B.I. Concept

Mijn ervaring met BATIBOUW+ is heel positief, ik heb tal van aanbiedingen gekregen en heb zo mijn klantenportefeuille kunnen uitbreiden.

- Steve Vermaesen

BATIBOUW+ zorgt dat mensen dichter bij elkaar komen. 

Ze hebben/geven voldoende informatie in verband met de werken die uigevoerd moeten worden.

- Olivier Helder

Na 2 maand, reeds verschillende interessante projecten verkocht dankzij BATIBOUW+ !

- Van den Berge Geert

Toen er iemand bij mij kwam om jullie diensten voor te stellen, stond ik hier meteen voor open. Het was iets nieuws en ik vond het wel interessant. Ik heb al verschillende offertes kunnen opmaken en heb zo ook al werken uitgevoerd.

Het interessante aan deze dienst is dat er ook kleinere werken tussen zitten en je zo gemakkelijk nieuwe klanten leert kennen. De website zelf is handig om mee te werken en jullie team is erg vriendelijk en meewerkend. Als ik iets wil weten, kan ik er op rekenen dat ik altijd iemand kan contacteren

- Dakwerken Defauw

Onze nieuwste artikelen

Premievoorwaarden voor zonnepanelen 2023

Denkt u eraan om binnenkort over te schakelen naar groene energie? Dan hebben Fluvius en Batibouw+ goed nieuws voor u. Sinds 1 januari 2021 beloont ne...

het artikel lezen

Installatie van zonnepanelen op een leien dak

Kunnen zonnepanelen op een leien dak geïnstalleerd worden? het is mogelijk om zonnepanelen te installeren op een leien dak. Er zijn verschillend...

het artikel lezen

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om onze Call Center Agent te bellen. We staan iedere werkdag te uwer beschikking van 9u tot 18u. U kunt ons ook bereiken via e-mail.

lees de faq

of

contacteer ons

Operationeel partner

BATIBOUW+ werkt samen met verschillende partners om u een zo’n goed mogelijke dienstverlening aan te bieden. Deze partners zijn actief in verschillende domeinen en brengen hun expertise en knowhow met zich mee. Zo krijgen particulieren en professionelen de beste dienstverlening op ons platform.

Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Ok
Lees meer